vineri, 8 februarie 2013


 Aprind lumanari - un ritual magic, sosirea fortelor care contribuie la lumina si tntuneric. tmprastia Dupa cum se poate parea ciudat, suflare tn lumanari este, de asemenea, un ritual. tn acest caz, flacara este folosit ca un punct focal al energiei (concentrare), la care forta suflare eliberat imediat.

Initial lumanari tn cazul tn care nu sunt luate tn biserica, sunt obiectul de nesfintita. De aceea, tnainte de a le utiliza, mag alb ar trebui sa-i sfinteasca.

De asemenea, doresc sa risipeasca mitul care au doar dreptul de a-si consacra preoti. Dupa cum este scris tn Biblie (Ioan): "... cine crede tn Mine, lucrari pe care eu nu va face el ...".

tn general, tn orice ritual consacrare trebuie sa convoace puterea care sa contribuie la energie. tn ritualurile mai mari de alb si gri de magie, de obicei, invoca Arhanghelul. tn ritualurile de zi cu zi poate ne limitam la fortele de elemente si geniul lor.

Consacrarea lumanari.

La dedicarea lumanare ultima ar trebui sa fie plasate tn mainile sale. Atunci cand pronuntarea indicele fraza penultima si degetul mijlociu "zapechayte" lumanare, adica Faceti o cruce pe ea (de la nord la sud si de la vest la est).

"Am lumina aceasta lumina este un semn al relatiei mele stranse cu prestiinta divina Sa presupunem ca sprijina puterea de lumina tn tntunericul de iluminare. Divine se va face acest lucru tn numele fiinte de lumina de nord si sud, est si vest. Asa sa fie.".
La tnceputul preotului botezului explica, tn cazul tn care nasii de botez si botezau tncepe cu rugaciuni de numire, care sunt stabilite pentru botezati numele lor crestine. De asemenea, din acel moment, persoana are patronul sau. Nume cu care doriti sa boteze copiii dumneavoastra ar trebui sa fie ortodocsi si nu se potrivesc neaparat numele listat pe certificatul de nastere sau pasaportul. Fiecare nume de crestin este asociat cu un anumit sfant, purtand un nume similar. Vietile Sfintilor, numite de catre un singur nume pot fi mai multe. Puteti alege patronul vostru cel ceresc copilul sfant tine, sau lasati alegerea de botez, asteptati pana cand el devine mai tn varsta si o fac eu. Ambele optiuni sunt adecvate. Daca ati ales patron-te, fie consecvente a prezenta nasul sau de la botez a copilului de o icoana a sfantului. Aici puteti vedea o lista completa de nume si biografii ale sfintilor ortodocsi asociate cu acestea.
citeste apoi rugaciunea de restrictie, care este interzisa prin Legea botezati fortele demonice intunecate. tn acest moment faza de participare activa botezati si nasii savarsite tn eveniment. Preotul va solicita sa faca fata si sa spuna vest (se spune cum) renuntarea diavolului si tngerilor lui. tn acest moment, ar trebui sa fie luate tn serios, respingand raul nu numai tn cuvinte, dar, de asemenea, fapte mai tarziu in viata, care doresc din toata inima sa-l mai nu se mai tntoarca.
Imediat dupa renuntarea la diavolul ia legatura cu Hristos. Toate sunt de cotitura la est, precum si tn picioare, si din nou pentru a raspunde la tntrebarile de preot, dar cu mainile tn jos. Preotul solicita gravitatea vizitatori, si sa tndeplineasca, de asemenea, tn forma prescrisa. tn acest moment, preotul se poate ruga pe cineva sa citeasca cu voce tare de la Crucea Simbolul Credintei Ortodoxe ( textul descarcare ) tn aceasta privinta, nasii si cei botezati ca adulti, trebuie sa-l tnvete pe de rost. Crezul este un set de adevaruri doctrinare de baza sau doctrine, care prevede ca pentru scurt timp, tn ceea ce noi crestinii cred. tn cazul tn care nici unul dintre oamenii de credinta pe de rost nu stiu ca poate citi preotul. tn mod ideal, fiecare crestin nu trebuie sa stie numai ca pe de rost, dar tnca putea comenta pe continutul sau.
Urmatorul vine botezul tn sine. Preotul binecuvanteaza apa de botez. . Citirea rugaciuni speciale, el cere lui Dumnezeu sa reverse harul Duhului Sfant pe apa, iar cei care vor lua tmpartasanie sfant
botez tn biserica noastra, exista doua fonturi: unul pentru copii si unul pentru adulti. Vi se va cere sa se dezbrace complet copiilor pe teren tn cazul tn care va aflati. Adultii sunt oameni dezbraca singuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu